CRT evenement: Quizmas 2017

€ 12 | 8 december om 19:3023:55

Algemeen, CRT

Bing Crosby zong ooit It's beginning to look alot like Christmas, maar bij Tachys komt op vrijdag 8 december de Quizmas er weer aan.
Na het daverende succes van de eerste editie van vorig jaar, hebben een paar bollebozen de koppen weer bij elkaar gestoken om een geweldige pubquiz voor jullie in elkaar te zetten.

Heb je het afgelopen jaar het nieuws een beetje bijgehouden?
Heb je vroeger vaak Triviant gespeeld en heb jij veel nutteloze, maar oh zo handige, nutteloze feitjes paraat?
Ben je een beetje op de hoogte van allerhande sporten?
Ben je een muziekliefhebber en weet je na tien seconden welk nummer er opstaat?
Weet jij met welke Hobbits Frodo richting Mount Doom in Mordor vertrok?
En ben je op de hoogte van alle 'ditjes en datjes' van onze mooie tennisvereniging?

Mooi! Verzamel een team van maximaal zes personen en strijd mee voor mooie prijzen én eeuwige roem tijdens onze tweede Pubquiz.

Praktische info en strenge regels
Wanneer: vrijdag 8 december 2017. Je wordt met je team om 19.30 uur verwacht in ons clubhuis. De quiz zal om 20.00 uur beginnen. Te laat binnen, is niet meedoen.
Team: je team bestaat uit maximaal 6 personen. Om iedereen maximaal te laten genieten tijdens deze avond, vragen we een teambijdrage van 12 euro.
Tijdens de quiz: GEEN MOBIELE TELEFOONS op tafel. We begrijpen dat iedereen graag met onze mooie prijzen aan de haal wilt gaan, maar zien we mobiele telefoons op tafel of betrappen we je op het gebruik van een mobiele telefoon, bijvoorbeeld stiekem onder tafel, dan word jouw hele team gediskwalificeerd. Streng? Ja, misschien wel... maar duidelijke regels zijn in dit geval wel even nodig.

Je hoeft niet bang te zijn dat je na aanvang van de quiz een paar uur aan je kruk of stoel gekluisterd bent. We houden rekening met de inwendige mens en zullen om de paar rondes een pauze inlassen. Want ons doel is natuurlijk om er een beregezellige avond van te maken en dat kan niet zonder jullie.

Je team inschrijven kan door een mail te sturen naar crt@tachys.nl. Vermeld daarin de namen van je teamgenoten en uiteraard je teamnaam. De groep met leukste of meest originele teamnaam kan ook een leuk kleinigheidje verwachten.

We zien jou en je team graag op vrijdag 8 december!