De G-Tennis Commissie is verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van G-tennis sporters.

Wij zijn een groep van 15 vrijwilligers inclusief een bestuur van 4 (David Coster, Thea Kersten, Danielle Groeneveld en Victor Zegers).

Onze werkzaamheden en beleid zijn:
a)     Wekelijks tennistrainingen (elke dinsdag avond tussen 18:30 en 19:30) onder begeleiding van een tennisleraar van een groep van 12 G-tennissers.
b)     Bestuur (met 4 leden) vergaderen minstens 5 keer per jaar om data van toernooien, trainingschema’s, nieuwe leden te bepalen, etc.
c)     Beheer wachtlijst van huidige leden en potentiële nieuwe leden met mogelijkheid voor een paar proeflessen (maximaal 12 tennissers per les).
d)     Informeel contact voor werven nieuwe vrijwilligers via bestaande vrijwilligers en Tachys vereniging.
e)     Extra vergaderingen (3 keer per jaar in het Special Olympics jaar voor contact en organisatie rondom de Special Olympics):

  • een comissielid is bezig met sponsoring, overnachting en transport
  • een comissielid is bezig met inschrijving en contact met Special Olympics bestuur
  • een commissielid is bezig met contact met ouders en organiseren van vrijwilligers voor Olympics

f)      Extra vergaderingen (2 keer per jaar) voor contact en organisatie rondom ons eigen G-tennis toernooi in september.
g)     Nieuw beleid voor het stimuleren van jeugdleden van de club om te participeren als vrijwilliger tijdens trainingen en toernooien.
h)     Regelmatig contact met ouders/begeleiders over aanwezigheid en fysieke toestand van tennissers tijdens trainingen.
i)      Regelmatig contact met de penningmeester voor financiële toestand van subsidies en financiële benodigdheden voor G-tenniss faciliteiten.