Onze trainers stellen zich voor:

 Lennart van Campen

Hoi, mijn naam is Lennart van Campen en al bijna een jaar ben ik de tennistrainer van Tachys! Dit is mijn 10e jaar als tennistrainer, en het mooie is dat ik 10 jaar geleden ook al de jeugdtrainer van Tachys was J. Nu ben ik van maandag tot donderdag op Tachys en op vrijdag geef ik voor de tennisschool van Maximum Tennis training in Molenhoek. Het leukste aan les geven vind ik mijn kennis en enthousiasme over te brengen, daar kan ik echt gelukkig van worden.

 Naast fulltime les geven ben ik in december 2017 een website gestart voor iedereen die iets wilt delen en vinden op het gebied van tennis. Een platform voor spelers, coaches, clubs, winkels, tennisscholen, vacatures en bespanners. Meld je aan op www.tennisshare.com en kom in contact met tennissers.

Als ik het kan combineren met les geven, dan speel ik graag een tennistoernooi of ga ik bij een tennistoernooi kijken. In januari zullen jullie mij zelfs helemaal niet zien op Tachys, want ik ga naar Australië en ik zal daar ook naar de kwartfinales van de Australian Open gaan!

 Tot op de tennisbaan!          Lennart van Campen

 

 

 Mike Verberk

Hoi allemaal, mijn naam is Mike Verberk, ik ben 20 jaar en kom uit Boxmeer. Zelf ben ik nog zeer actief op het gebied van tennis. Trainen, toernooien en competitie spelen probeer ik nog zoveel mogelijk te combineren met het lesgeven. Afgelopen jaar heb ik mijn studie operationeel sport en bewegingen manager mogen afronden. Ik heb voor de opleiding CIOS gekozen om van mijn hobby mijn werk te maken. Op het CIOS kon ik de tennisopleiding combineren met mijn studie. Voor mijn tennisopleiding zit ik in het laatste proces. Het geven van mijn examenlessen. Op dit moment verzorg ik de lessen in Gassel tv edos en Beers play back en naar de zomer ga ik beginnen bij Tc fair play vianen en tc langeboom. Op dit moment geef ik al 1,5 jaar tennisles met veel plezier. Nu ik mijn studie heb afgerond ben ik fulltime aan het lesgeven. Voor mij is het nu dus ook een mooie kans om bij Tachys aan de slag te gaan.

Ik hoop dat ik jullie op een hoger speelniveau kan brengen, maar ik vind het evenzo belangrijk dat het spelplezier voorop staat. Laten we er samen een hoop leuke en leerzame seizoenen van maken. De inschrijvingen zijn weer geopend en u kan zich inschrijven op www.maximumtennis.nl.

Tot snel op de tennisbaan!          Mike Verberk