De Jeugdcommissie organiseert de volgende toernooien:

  • Het oliebollentoernooi. Vooraf aan de nieuwjaarsreceptie zijn alle jeugdleden welkom om oliebollen te komen eten. Als er geen sneeuw op de baan ligt wordt er getennist en anders gaan we sneeuwballen gooien.
  • Het openingstoernooi. Dit jeugdtoernooi vindt plaats medio maart. Met name de nieuwe leden worden aangespoord om deel te nemen aan het toernooi. Het is een goede manier om mede tennissers te leren kennen.
  • Het mini-maxitoernooi. Dit toernooi is halverwege de maand juni. Alle jeugdleden worden uitgenodigd om samen met een senior te komen tennissen. De senior hoeft niet perse een lid van Tachys te zijn. Je mag een opa, oma, tante, oom, vader, moeder of oudere broer of zus meenemen. 
  • Het invitatie-toernooi. Na de zomervakantie mag je een vriendje of vriendinnetje, buurmeisje, buurjongen, zusje of broertje, die geen lid is van Tachys, meenemen naar Tachys om samen met jou te tennissen. Hij of zij hoeft nog geen tenniservaring te hebben.
  • Het slottoernooi. Begin november organiseren wij een slottoernooi met aansluitend een feestavond bij Tachys. Wij starten zaterdag eind van de middag met het toernooi en zorgen dat jullie daarna wat lekkers eten. Daarna is er een feestelijk programma.