CRT evenement: Herfst Bock Toernooi

Gepubliceerd op 21 oktober 2018 in Algemeen, Senioren

De Najaarscompetitie loopt alweer bijna op zijn eind en traditiegetrouw houdt dat in dat de CRT nog een keer een fantastisch toernooi voor jullie gaat organiseren!

Het toernooi heeft al vele namen gehad: Slottoernooi, Herfsttoernooi en ga zo maar door. Deze keer kiezen wij voor de naam HERFST BOCK TOERNOOI. Een geweldig thema om een toernooi en feestavond aan te koppelen. De bladeren vallen van de bomen, het begint langzaamaan weer frisser te worden buiten én de bockbiertjes zijn weer volop te krijgen.

De opzet van het toernooi is niet anders dan andere jaren. Je schrijft je in (alleen of als koppel) en wij delen je op speelsterkte in. Je speelt een paar leuke potten tennis en de CRT zorgt ondertussen ook voor de inwendige mens. Geheel in stijl van het toernooi. En eigenlijk ook geheel des CRT's.

Na het toernooi richten wij samen met de TC de schijnwerpers op de kampioenen van de Najaarscompetitie. Zij zullen in het zonnetje worden gezet.
Daarna mogen de voetjes van de vloer. Let op: je hoeft niet mee te doen aan het toernooi om mee te doen in het feestgedruis. Iedereen is dus welkom! We willen het tennistoernooi immers met z'n allen afsluiten! Dus vrienden, kennissen en oud-leden zijn allen welkom!

Praktische zaken
Wanneer: zaterdag 17 november
Waar: Baan 1 t/m 7 op ons mooie sportpark
Hoe laat: 16.00 uur aanwezig
Wat kost het: € 5,- per persoon, inclusief eten

Inschrijven doe je dus door deze mail te beantwoorden, of zelf een mail te sturen naar crt@tachys.nl. Vermeld daarin je naam, eventuele partner en speelsterkte. Wij delen je in en garanderen je een fantastische avond om het tennisseizoen mee af te sluiten!IMG-20181004-WA0002