Herfsttoernooi 2017

Gepubliceerd op 23 september 2017 in Algemeen, Senioren

2017 is een feestjaar bij Tachys. Niet alleen bestaat onze mooie club 50 jaar, ook is het 40 jaar geleden dat de CRT haar eerste toernooi heeft georganiseerd. En wie zouden wij als CRT dan wel niet zijn om deze geweldige reden aan te grijpen voor een mooi toernooi en een gezellig feestje?

Een fijn potje tennissen, met spelers van je eigen speelsterkte, een lekker hapje eten en een klein drankje bij onze vrienden van Het nieuwe Baan 6.

Aansluitend vieren we natuurlijk feest. Onze DJ's nemen je mee op een reis langs 40 jaar CRT-muziek. Dat betekent dus dat deze klassieker (geluid aan!) ook voorbij komt. Sfeervingertjes en kiepefèl-momentjes gegarandeerd!

Het Herfsttoernooi is een dubbel/mixtoernooi, waarbij je door ons wordt ingedeeld op speelsterkte. Voor ieder wat wils dus en je speelt elk potje met een nieuwe partner. Is ook wel eens leuk.

Daarnaast zorgt de CRT, zoals je eigenlijk wel van ons gewend bent, ook voor de inwendige mens. Daar hoef je je dus al helemaal geen zorgen over te maken. 

Wanneer: zaterdag 28 oktober
Waar: Tachys, alle banen inclusief Baan 6
Aanwezig: 15.30 uur (onder voorbehoud)
Kosten: deelname aan het volledige toernooi is gratis, maar als je alleen komt eten, kost het 5 euro

Schrijf je in door je naam en speelsterkte te mailen naar crt@tachys.nl, want dit is een toernooi dat je niet wilt missen.