Lentetoernooi

Gepubliceerd op 7 maart 2018 in Algemeen, Senioren

Haaaaaaaallo allemaal,

wat fijn dat je dit leest. CRT stuurt weer een mailtje, dat wordt weer een mooi feest. Stamp met je voeten, handen in je zij. Lentetoernooi, ben jij erbij?

Maar alleen gekheid even het de spreekwoordelijke (Paas)stokje.

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Ook voor de CRT. Met dit motto in het achterhoofd hebben we besloten om het Lentetoernooi weer nieuw leven in te blazen.

De Limburgse punkband De Heideroosjes zongen ooit een liedje over het smelten van de Paashaas. Dát gaat bij ons niet gebeuren, tenzij we iets ander weer hebben dan de afgelopen tijd. Maar geheel in stijl met een aloude CRT-traditie vindt het Lentetoernooi wel plaats op 2e Paasdag, maandag 2 april.

Om in de Paassferen te blijven, willen we jullie niet alleen uitnodigen om mee te doen aan het toernooi (en zo een paar laatste oefenpotjes te spelen voordat de competitie weer begint), we willen jullie ook uitnodigen om aan te schuiven voor een lekkere Paaslunch, verzorgd door Het Nieuwe Baan 6.

Wanneer: maandag 2 april
Waar: Sportpark De Schoonhorst, Tachys
Aanwezig: 11.30 uur
Inschrijfgeld: € 5,-

We willen graag dat iedereen om half 12 aanwezig is om alle inschrijvingen te verwerken. Na een volledige speelronde wordt het Paasbuffet geopend. Inschrijven doe je individueel. Vergeet niet je speelsterkte te vermelden zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar crt@tachys.nl.

Sportieve groeten van de CRT