Oliebollentoernooi (jeugd) en nieuwjaarsreceptie

Gepubliceerd op 18 december 2017 in Algemeen

                                

Beste Tachysjeugd- en seniorenleden,

Wij nodigen jullie van harte uit voor onze eerste activiteiten van 2018 op zondag 7 januari: het jeugdoliebollentennistoernooi en de nieuwjaarsborrel!

Op deze zondag vindt eerst van 14.00 (aanwezig om 13.45 met tennispasje) tot 16.00 uur het oliebollentoernooi plaats voor alle jeugdleden

We gaan tennissen en tussendoor genieten van heerlijke vers gebakken oliebollen. De ouders kunnen van de gelegenheid gebruik maken om van de Jeugdcommissieleden informatie te krijgen over de Wordltour (rood, oranje, groen), de gele jeugdtenniscompetitie en alles wat men verder over Tachys wil weten. 

Ben je al heel lang of misschien pas net jeugdlid bij Tachys: het maakt allemaal niks uit. Iedereen kan mee doen! Je moet alleen even een mailtje sturen naar jc@tachys.nl">jc@tachys.nl met je naam en leeftijd, zodat we weten hoeveel oliebollen we moeten bakken.

Daarna nodigen we alle leden uit om samen met het bestuur vanaf 16.00 uur in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje, het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens onze traditionele nieuwjaarsborrel. Het NieuweBaan6 staat er klaar voor!

Noteer de datum in je agenda en kom gezellig het glas heffen

 

Namens het bestuur en de jeugdcommissie

Johan van den Hof

voorzitter