Bedrijventoernooi

Terug van weg geweest! Vanwege de Najaarscompetitie, waar Tachys in 2018 voor het eerst deel aan nam, waren wij genoodzaakt een jaartje over te slaan en op zoek te gaan naar een nieuwe datum. Na lang puzzelen hebben wij voor het jaarlijkse Tachys Bedrijventoernooi een nieuw en mooi plekje kunnen vinden in de overvolle agenda van Tachys: zaterdag 23 maart!

De 10e editie in 2017 was weer een goed geslaagde dag: met 11 deelnemende teams waren er veel leuke wedstrijden, heerlijk eten van ’t Sfeerhuys en natuurlijk een gezellige avond! Op zaterdag 23 maart staat de 11e editie gepland.
 
Opzet 
Onder aanvoering van jou als lid van Tachys kan er een bedrijfsteam worden samengesteld. Een “bedrijf” wordt in dit verband ruim gezien; een team kan gevormd worden door deelnemers die werken in een zelfde bedrijfstak/beroepsgroep, maar mag bijvoorbeeld ook uit familie en/of vrienden bestaan. In totaal heb je in je team 3 á 4 mannen nodig en 3 á 4 vrouwen. Elk team speelt 2 Herendubbels, 2 Damesdubbels en 4 Mixpartijen (partij 40 á 45 min). De winnaar mag een jaar lang pronken met de kampioenstitel van het Tachys Bedrijventoernooi 2019!

Het toernooi staat gepland op zaterdag 23 maart, waarschijnlijk vanaf 14.00 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen. De teams die eerder aan dit toernooi hebben meegedaan, krijgen voorrang. Uitgangspunt en doel is een bruisend en gezellig toernooi dat aan de bekende TACHYS-SFEER voldoet!

Voor meer info bekijk ook het reglement.

Inschrijven
Inschrijven kan t/m zondag 17 maart via het bijgevoegde inschrijfformulier (mailen naar [email protected] of inleveren bij de bar).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen