Nieuws van het bestuur

16 december 2020

Gevolgen lockdown
Gelukkig mogen we wel buiten blijven tennissen. De senioren mogen echter niet meer dubbelen, enkelen mag wel. Het afhangsysteem is hierop aangepast. De huidige regels blijven bestaan: tijden niet veranderen, maximaal 1 keer per avond en niet meer dan 2 keer per week 's avonds.

Voor de resterende lessen worden de groepen in tweetallen gedeeld en duren de lessen een half uur. Fijn, dat zo de lessen toch kunnen doorgaan.

Voor de jeugd verandert er niets.

Tennislessen
Lennart heeft aangegeven met ingang van 2021 geen les meer te geven bij Tachys. Wij bedanken Lennart voor alle trainingen die hij vol enthousiasme en naar ieders tevredenheid bij Tachys heeft gegeven. Alle lessen worden nu verzorgd door Mike. Als er ondersteuning nodig is, dan wordt dit geregeld door Maximum Tennis. Succes Mike!

De nieuwe tennislessen beginnen eind januari 2021. Hierover ontvangen jullie allemaal een mail met een link naar aanmeldpagina van Maximum Tennis. De huidige lestijden blijven bestaan. Uitbreiding is er op vrijdagavond en eventueel ook overdag.

Kerst- en nieuwjaarswens
Het bestuur van Tachys wenst jullie allemaal ondanks alle beperkingen hele fijne kerstdagen en een gezond, coronavrij en sportief 2021 toe!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen