Regels digitaal afhangen, clubhuis en terras

14 juni 2020

Nu we weer wat meer kunnen tennissen en het clubhuis en terras weer open zijn, zetten we de regels hieromtrent ter verduidelijking nog even op een rijtje.

Digitaal afhangen
Dit kan met je smartphone/tablet/laptop. Het afhangbord in het clubhuis is niet beschikbaar.

Je kunt vanaf 00.00 uur ’s nachts een baan reserveren voor die zelfde dag. Dat kan voor een reservering over maximaal 12 uur.

Je mag maar 1 baan/tijd afhangen. Ga je dubbelen, dan moeten alle 4 de namen in de KNLTB ClubApp staan. Wil je nog een tweede ronde spelen, dan kun je nadat je eerste speeltijd afgelopen is opnieuw een vrije baan afhangen. Dus niet van tevoren thuis.

We rekenen erop dat iedereen zich aan deze regels houdt, want we willen dat zoveel mogelijk leden kunnen spelen.

Clubhuis en terras
Vanaf maandag 15 juni zijn het clubhuis en terras van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 18.00 uur. Baan 6 zorgt op die avonden voor de verlichting.

Ook op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is het clubhuis geopend. Je kunt dan ook weer ‘rommelen’: dit betekent dat je zonder afhangen naar de club kunt komen en dat er dan een spelindeling wordt gemaakt voor dubbels. Hiervoor zijn 2 banen gereserveerd.

De kleedkamers gaan weer open, de douches blijven voorlopig nog gesloten.

Gebruik als je met de fiets bent de ingang bij het talud (tussen baan 2 en 3). Als het clubhuis open is, zit deze niet op slot. Is het clubhuis gesloten, dan kun je je ledenpas gebruiken om de poort te openen.

Baan 6 heeft heel veel moeite gedaan om het clubhuis en terras coronaproof te maken. Dus we vragen iedereen: houd rekening met elkaar, houd je aan de hygiëneregels en houd je aan de 1,5 m regel.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen