Lentetoernooi

Dit toernooi is eigenlijk net zo wisselvallig als het weer in deze tijd van het jaar. Soms gaat het door, soms gaat het niet door. Maarrrrrr, zoals de ijsmeesters in een ver verleden altijd riepen: it giet oan!

Op zaterdag 23 maart heten we je weer van harte welkom. En in het verleden hebben we nog weleens gekozen voor een lunch, meestal in Paassferen, maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Je krijgt namelijk gedurende de dag overheerlijke hapjes en 's avonds een lekkere warme maaltijd van onze vrienden van Baan 6! En als klap op de vuurpijl hebben we 's avonds ook nog een bingo, dus zorg dat je niet alleen op de baan scherp bent, maar ook in het clubhuis!

Wanneer: zaterdag 23 maart
Waar: Sportpark De Schoonhorst, Tachys
Aanwezig: 13:30 uur, we starten om 14:00 uur!
Inschrijfgeld: € 12,50

We willen graag dat iedereen om half 2 aanwezig is zodat wij alle inschrijvingen en betalingen kunnen verwerken. Let op: pin only!
Introducees zijn welkom tijdens het Lentetoernooi! Vergeet niet je speelsterkte en eventuele dieetwensen of allergieën te vermelden zodat we daar rekening mee kunnen houden. Laat het ons ook even weten als er niet-tennissers mee komen eten.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar crt@tachys.nl.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486