Najaarscompetitie (NJC)

De Voorjaarscompetitie loopt bijna op z'n eind en de voorbereiding voor de Najaarscompetitie gaat al beginnen.

Van 7 naar 5 speeldagen
Met ingang van 2022 is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. De Najaarscompetitie start half september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor alle speeldata.

Vrijdagavondcompetitie NIET om de week
In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld.

Competitiesoorten

Inschrijven
Tot en met 9 juni 2023 kun je je als team of individueel inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]

Schrijf je een team in, noteer dan in de mail alle namen van de teamleden en de competitiedag en -soort waarvoor je je team in wilt schrijven. Schrijf je je in voor de zaterdag, geef dan ook meteen de voorkeurstijd om te starten aan (kan tussen 8.30 en 16.30 uur).

Schrijf je je individueel in, geef dan in de mail aan welke competitiedag(en) en -soort(en) je eventueel graag zou willen spelen.

De TC zal uit de individuele inschrijvingen teams vormen of individuele inschrijvingen indien mogelijk aan ingeschreven teams toevoegen. Hierbij zal onder meer gelet worden op speelsterkte, beschikbaarheid en natuurlijk de onderlinge verhoudingen.

Enkele opmerkingen:

  • Geef je alleen op als je echt beschikbaar bent;
  • We proberen iedereen die zich op tijd ingeschreven heeft te plaatsen, eventueel in overleg op een andere dag cq team;
  • Ook proberen we met voorkeuren rekening te houden, maar dat is absoluut geen garantie. De TC houdt het recht om wijzigingen door te voeren;
  • Wanneer men zich na inschrijving alsnog terugtrekt met als gevolg dat een heel team zich terug moet trekken, zal de boete van de KNLTB op desbetreffende speler(s) verhaald worden;
  • Bij meer inschrijvingen (teams) voor een bepaalde speeldag dan dat er ingedeeld kunnen worden, zal er geloot worden.

Let op: Bij inschrijving voor het spelen van najaarscompetitie bij een andere vereniging ben je verplicht dit direct bij de TC te melden voor het eventueel aanvragen van dispensatie!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486