Najaarscompetitie (NJC)

Met de Voorjaars- en Zomeravondcompetitie nog in volle gang, gaat de TC zich al bezig houden met de organisatie van de Najaarscompetitie 2019.

Veranderingen Najaarscompetitie 2019
Naar aanleiding van de populariteit van de nieuwe dubbelcompetities op zondag in de Voorjaarscompetitie, heeft de KNLTB besloten deze competitiesoorten ook te introduceren in de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Het betreft de nieuwe vormen:

  • Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) op zondag
  • Heren dubbel (4HD) op zondag
  • Dames dubbel (4DD) op zondag

Vanwege de tegenvallende animo is besloten de competitiesoorten Heren 35+ (2HE-2HD) op zondag en Dames 35+ (2DE-3DD) op zondag niet meer aan te bieden in de KNLTB Najaarscompetitie 2019.

Competitiesoorten

Speeldata

Bekijk hier de speeldata.

Inschrijven
Tot en met 23 juni 2019 kun je je als team of individueel inschrijven door een mail te sturen naar tc@tachys.nl.

Schrijf je een team in, noteer dan in de mail alle namen van de teamleden en de competitiedag en -soort waarvoor je je team in wilt schrijven. Schrijf je je in voor de zaterdag, geef dan ook meteen de voorkeurstijd om te starten aan (kan tussen 9.00 en 16.30 uur).

Schrijf je je individueel in, geef dan in de mail aan welke competitiedag(en) en -soort(en) je eventueel graag zou willen spelen.

De TC zal uit de individuele inschrijvingen teams vormen of individuele inschrijvingen indien mogelijk aan ingeschreven teams toevoegen. Hierbij zal onder meer gelet worden op speelsterkte, beschikbaarheid en natuurlijk de onderlinge verhoudingen.

Enkele opmerkingen:

  • Geef je alleen op als je echt beschikbaar bent.
  • We proberen iedereen die zich op tijd ingeschreven heeft te plaatsen, eventueel in overleg op een andere dag cq team.
  • Ook proberen we met voorkeuren rekening te houden, maar dat is absoluut geen garantie. De TC houdt het recht om wijzigingen door te voeren.
  • Wanneer men zich na inschrijving alsnog terugtrekt met als gevolg dat een heel team zich terug moet trekken, zal de boete van de KNLTB op desbetreffende speler(s) verhaald worden.
  • Bij meer inschrijvingen (teams) voor een bepaalde speeldag dan dat er ingedeeld kunnen worden, zal er geloot worden. Hierbij wordt rekening gehouden met klassebehoud.

Let op: Bij inschrijving voor het spelen van voorjaarscompetitie bij een andere vereniging ben je verplicht dit tijdig bij de TC te melden voor het aanvragen van dispensatie!

Vragen?

logo

E-mail

info@tachys.nl

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen