Najaarscompetitie (NJC)

Nu ook de inhaalwedstrijden zijn gespeeld, kan de eindstand van de Najaarscompetitie opgemaakt worden. Hoe hebben de teams van Tachys het er vanaf gebracht?

We hebben twee teams die kampioen zijn geworden!

In een spannende strijd is team 1 van de vrijdagavond Dames Dubbel 35+ met 1 punt voorsprong op de nummers 2 en 3 kampioen geworden! Van harte gefeliciteerd voor de speelsters van dit team: Patty van de Water, Suzanne van Ottele, Brigitte de Greef, Natasja Jacobs, Lidwine Steentjes en Evelien Reuvers.

Ook bij het tweede kampioensteam was het spannend. Team 1 van de zaterdag Heren 17+ begon de laatste speeldag nog met 2 punten achterstand op de concurrent waar op de laatste speeldag tegen werd gestreden om het kampioenschap. De opdracht was duidelijk; met minstens 4-2 winnen. En precies dat deden de heren met als gevolg een gelijk aantal punten in de eindstand, maar op onderling resultaat het kampioenschap! Van harte proficiat voor Silver de Bruijn, Niek Gorris, Dennis Mc Sorland, Robin van Dam, Bas Valk, Koen van der Linden, Ward Gugelot, Rony Eltink, Richard Bosman en Demian Overduijn.

Kampioenen, gefeliciteerd!


Overzicht plaatsen in de eindstand

Plaats in eindstand Aantal teams
1 2
2 5
3 2
4 3
5 4
6 3

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486