Zomeravondcompetitie (ZAC)

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Meld je dan aan voor de Zomeravondcompetitie!

De Zomeravondcompetitie wordt gespeeld in dames-, heren- en gemengdteams op de woensdagen 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2020 vanaf 19.00 uur.
Per wedstrijd worden er vier partijen gespeeld. Een damesteam speelt vier damesdubbels, een herenteam speelt vier herendubbels en een gemengdteam speelt één damesdubbel, één herendubbel en twee gemengddubbels.
 
Samenstelling teams
Damesteam: minstens 4 dames
Herenteam: minstens 4 heren
Gemengdteam: minstens 2 dames en 2 heren

Compact spelen
Voor deze competitie geldt Compact Spelen:
  • Een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) als het tot een derde set komt.
  • Bij 40-40 wordt meteen beslissend punt (gewonnen punt na 40-40) gespeeld. In de herendubbel en damesdubbel kiest de ontvanger aan welke kant er geserveerd wordt. In de gemengddubbel serveert de man op de man en de vrouw op de vrouw.
Inschrijven
Tot en met 12 maart 2020 kun je je als team of individueel inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Schrijf je een team in, noteer dan in de mail de namen van alle teamleden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen