Voorjaarscompetitie (VJC)

De Voorjaarscompetitie zit er weer op. Dinsdag 11 juni is de laatste wedstrijd gespeeld; een beslissingswedstrijd waarin het Tachys-team degradatie heeft weten te voorkomen. Drie andere teams is dat helaas niet gelukt, waardoor zij volgend jaar een klasse lager zullen spelen.

Daar staan twee kampioensteams tegenover! Het 2e team vrijdagavond Gemengd Dubbel 17+ pakte in een spannende strijd het kampioenschap met één punt verschil met de nummer 2. Een knappe prestatie van Jomy de Fretes, Renske Berends, Job Engel, Raymond Sonderen, Rob Polman en invalster Birgit Gradussen.

Het tweede kampioensteam heeft het iets minder spannend gemaakt. Van de maximaal te behalen 42 punten hebben zij maarliefst 37 punten binnen geslagen. De concurrent werd op de laatste speeldag met 5-1 verslagen en daarmee in de stand op 9 punten achterstand gezet. Een dik verdient kampioenschap dus voor het zaterdag 17+ Heren 1 team met Koen Hopman, Ludo Verlinden, Martijn Peters, Niek Gorris, Quinten Dinnessen en invallers Gijs Oxener en Silver de Bruijn.

Kampioenen, gefeliciteerd!


Overzicht plaatsen in de eindstand

Plaats in eindstand Aantal teams
1 2
2 5
3 2
4 1
5 4
6 4
7 2
8 3

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen