Toernooien jeugd

De vakantie staat voor de deur! Na een minder actieve periode zijn we alweer een poos echt aan het tennissen. Daar gaan we na de zomer natuurlijk mee verder en we willen je dan ook informeren over onze Clubkampioenschappen. Die starten meteen na de zomervakantie op 1 september 2021. Vanaf nu tot en met woensdag 25 augustus kun je je hiervoor inschrijven. Met de onderstaande links kun je dit rechtstreeks doen.

We hebben net als vorig jaar twee toernooien aangemaakt op toernooi.nl. Om je aan te kunnen melden heb je een account nodig. Heb je dit nog niet, maak dan eerst een account aan op toernooi.nl. Met de volgende links kun je je dan direct inschrijven. Let op dat je kiest voor de link voor de juiste kleur bal (waarmee je ook traint):   

Voor Rood en Oranje: Jeugd clubkampioenschappen Rood Oranje 2021

Voor Groen en Geel: Jeugd clubkampioenschappen Groen Geel 2021

Na het volgen van de link, kun je je inschrijven voor de verschillende categorieën, door hierop te klikken. Je kunt je ook aanmelden door te zoeken op Tachys of op de toernooinaam.   

De wedstrijden van Rood en Oranje worden gespeeld op woensdag 1 en woensdag 8 september vanaf 13.30 uur. Zit je al op de middelbare school en speel je Oranje, overleg dan even met ons ([email protected]) of je toch mee kunt doen. Bij Rood kun je je alleen aanmelden voor de enkel, bij Oranje schrijf je je in voor 2 categorieën. De enkels worden gespeeld op 1 september en de dubbels op 8 september. Ken je niemand om mee te dubbelen maar vind je dit wel leuk; schrijf je dan ook in voor de dubbel. De Jeugdcommissie zoekt dan een dubbelpartner voor jou. Ook als je (bijna) geen tenniservaring hebt, kun je je aanmelden; je leert er veel van en het is ook nog eens gezellig.    

De wedstrijden van Groen en Geel worden gedurende 2 weken gespeeld vanaf woensdag 1 september tot en met de finaledag op zondag 12 september. Deze laatste dag moet je beschikbaar zijn om te spelen. Als je je nu al opgeeft, kun je eventuele verhinderingen vanwege je schoolrooster later nog aanpassen. Vergeet dat niet te doen, anders moeten we wedstrijden gaan verzetten. In de week van 22/28 augustus gaan we de indeling maken.   

Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Mariska 06-42729268 of Marianne 06-14996592.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen