Toernooien jeugd

De competitie en trainingen zijn in volle gang. Toch willen we je al uitnodigen voor het herfsttoernooi op zaterdag 5 november.

Groen en geel starten om 16:00 en oranje/rood start om 17:00 

We gaan eerst piramide tennissen, ieder op zijn/ haar eigen niveau. Neem hiervoor je tennispasje mee en daag je tennisvrienden uit. 

Na het tennissen gaan we genieten van het eten van Baan 6. Daarna sluiten we af met een feestelijke BINGO waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De avond is om 19.30 uur afgelopen.

Iedereen kan meedoen, ook al ben je pas net lid geworden. Ouders zijn tijdens het tennis van harte welkom om aan te moedigen, daarna neemt de Jeugdcommissie het over (en sturen we de ouders naar huis 😊). 

We vragen je om € 6,00 te betalen voor het eten en drinken. Dit mag je contant meenemen en anders sturen we je ouders hiervoor een tikkie.

Schrijf je in door een app te sturen in je trainingsgroep of een mail te sturen naar [email protected] met je naam en leeftijd en geef daarbij aan of je ook mee eet en of je vega bent. Doe dit voor 1 november i.v.m. inkoop eten.

We hopen jullie op 5 november te zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486