Slottoernooi

De Najaarscompetitie is nog in volle gang en ondanks dat de regen met bakken uit de lucht komt, is het einde van het traditionele tennisseizoen alweer bijna in zicht. Dat houdt ook in dat het jaarlijkse Slottoernooi van de CRT weer voor de deur staat en dit jaar mag je een invitée meenemen!

Dus heb je een vriend, vriendin, man, vrouw, familielid, collega of buurman/-vrouw waarmee jij een dag gezellig kunt tennissen, neem diegene lekker mee. Het is natuurlijk niet verplicht om iemand van buitenaf te vragen, de verrassendste koppels ontstaan immers op de club. Kun je nou niemand vinden? Geen probleem, schrijf je toch gewoon in en dan maken wij een leuke match!

Voor 5 hele euro's p.p. verzorgen we na afloop van het toernooi een lekker hapje eten, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken.

Inschrijven
Inschrijven kan door te mailen naar [email protected], iemand van de CRT een bericht te sturen of het door te geven aan degene die achter de bar staat.

Geef ook alsjeblieft je/jullie speelsterkte door, dan kunnen we voor iedereen een leuke indeling maken.

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 23 november
Hoe laat: vanaf 13.30 uur
Waar: op ons mooie tennispark
Kosten: deelname toernooi is gratis, deelname eten is 5 euro

Het toernooi duurt tot uiterlijk 19.00 uur. Uiteraard hoef je dan niet meteen naar huis en kun je nog genieten van een lekker drankje.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen