Voorjaarscompetitie jeugd (VJC)

Gelukkig hebben we, na een geannuleerde voorjaarscompetitie toch een groot deel van de najaarscompetitie kunnen spelen dit jaar en konden/kunnen jullie in elk geval blijven trainen. Ook voor het voorjaar blijft het natuurlijk afwachten wat wel of niet kan. Maar, optimistisch als we zijn, gaan we toch van start met de organisatie van de Voorjaarscompetitie 2021 en hopen natuurlijk dat dit door kan gaan.
 
Info Rood / Oranje
Lekker wedstrijdjes tennissen met een leuke groep kinderen. Ook al ben je net lid, in een team van 4 tot 6 Tachys-kinderen speel je tegen andere kinderen van andere verenigingen uit de buurt. Hartstikke leuk om de slagen die je in de tennisles leert in praktijk te brengen door het spelen van wedstrijdjes op je eigen niveau. Je leert hier heel veel van. De competitie Rood & Oranje is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. Het zijn aparte competities.

Speeldata (zondagen):
5*, 11, 18 en 25 april, 24* en 30 mei, 6 en 13 juni 2020.
(* Let op: 5 april is maandag 2e Paasdag en 24 mei is maandag 2e Pinksterdag)

De aanvangstijd is meestal 9.00 uur en het duurt ongeveer 1 uur voor Rood en 2 tot 2,5 uur voor Oranje.
 
Info Groen / Geel
Je speelt met een team van 4 (tot 6) spelers tegen een team van een andere tennisvereniging.
 
Speeldata (zondagen):
11, 18 en 25 april, 2, 16 en 30 mei, 6 juni.
 
Meestal is de aanvangstijd rond 10.00 uur. Op een competitiedag worden er 4 enkel- en 2 dubbelpartijen gespeeld. Dit duurt, afhankelijk van de drukte op de banen, ongeveer 3 uur. Je speelt 3 à 4 keer thuis en de rest uit. Vervoer wordt in onderling overleg geregeld. Groen en geel zijn aparte competities.
 
Inschrijven
Wil je meedoen, vul dan het inschrijfformulier van de juiste kleur in en mail het uiterlijk 18 december naar [email protected].
 
De meesten van jullie zullen wel weten welke competitie bij je past. Mocht je twijfelen, overleg dan even met je trainer Lennart van Campen of Mike Verberk.
 
Geef je tijdig op! Begin januari maakt de JC, in overleg met de trainers, de teamindeling en geven we dit door aan de KNLTB.
 
ROOD-ORANJE - Inschrijfformulier Tenniskids voorjaar 2021.docx GROEN-GEEL - Inschrijfformulier Junioren Tenniscompetitie voorjaar 2021.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen