Voorjaarscompetitie jeugd (VJC)

Afgelopen maand hebben vele van jullie meegedaan aan het tenniskamp en/of het herfsttoernooi. Wat was het leuk om te zien hoeveel plezier er samen beleefd werd, op en rond het tennisveld!

Naast de tennisles, de toernooitjes en activiteiten vanuit de JC, is de competitie een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en je tennisvaardigheden te verbeteren. Ben je net begonnen of speel je al langer tennis: iedereen kan meedoen! Wat ons betreft is het vanzelfsprekend: als je tennisles hebt, neem je ook deel aan de competitie.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is nu geopend, en we hopen dan ook dat jij je ook inschrijft. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten competitie en de geplande data. Uiterlijk 15 december willen we graag weten of je mee wilt doen aan deze voorjaarscompetitie. Geef jij je op? Heb je nog wat twijfels, stel je vragen aan Mike of iemand van de JC zodat we meer informatie kunnen geven.

Info Rood/Oranje

Lekker wedstrijdjes tennissen met een leuke groep kinderen. Ook al ben je net pas begonnen met tennis, je kunt meteen meedoen! Je speelt met een team van 4 tot 6 Tachys-kinderen tegen andere kinderen van andere verenigingen uit de buurt. Hartstikke leuk om de slagen die je in de tennisles leert in praktijk te brengen door het spelen van wedstrijdjes op je eigen niveau. Naast de tennislessen, leer je hier heel veel van. De competitie Rood en Oranje is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. Het zijn aparte competities.

Speeldata rood/ oranje (zondagen):
Je speelt op de volgende data: 2, 10, 16 en 23 april, 14, 21 en 29 mei en 4 juni.
De aanvangstijd is meestal 09.00 uur. De rode competitie duurt ongeveer 1 uur en de oranje competitie 2 tot 2,5 uur. Je speelt 1 of 2 keer thuis en de rest uit. Vervoer wordt in onderling overleg met de ouders en de teamcaptain geregeld.

Info Groen/Geel

Je speelt met een team van 4 tot 6 spelers tegen een team van een andere tennisvereniging.

Speeldata groen/ geel (zondagen):
Je speelt op de volgende data: 2, 10, 16 en 23 april, 14, 21 en 29 mei.
Meestal is de aanvangstijd tussen 9.00 en 10.00 uur. Op een competitiedag worden er 4 enkel en 2 dubbel partijen gespeeld. Een speeldag duurt, afhankelijk van de drukte op de banen, ongeveer 3 uur. Je speelt 3 of 4 keer thuis en de rest uit. Vervoer wordt in onderling overleg met de ouders en deteamcaptain geregeld. Groen en geel zijn aparte competities.

Inschrijven

In de bijlage tref je 2 inschrijfformulieren aan: 

  • Rood/Oranje 
  • Groen/Geel

De meesten van jullie zullen wel weten welke competitie bij je past. Mocht je twijfelen, overleg dan even met je trainer Mike.

Wil je meedoen, vul dan het inschrijfformulier van de juiste kleur bal in en mail het UITERLIJK 15 december naar [email protected]

Geef je tijdig op. Eind december/ begin januari maakt de JC in overleg met Mike de teamindeling en geven we dit door aan de KNLTB.

Inschrijfformulier Groen - Geel VJC 2023.docx Inschrijfformulier Rood - Oranje VJC 2023.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486