Voorjaarscompetitie jeugd (VJC)

Wil jij komend voorjaar competitie spelen? Schrijf je hiervoor dan uiterlijk 15 december in.

Info Rood/Oranje

Lekker wedstrijdjes tennissen met een leuke groep kinderen. Ook al ben je net pas begonnen met tennis, je kunt meteen meedoen! Je speelt met een team van 4 tot 6 Tachys-kinderen tegen andere kinderen van andere verenigingen uit de buurt. Hartstikke leuk om de slagen die je in de tennisles leert in praktijk te brengen door het spelen van wedstrijdjes op je eigen niveau. Naast de tennislessen, leer je hier heel veel van.

De competitie Rood  en Oranje is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. Het zijn aparte competities. De speeldata zijn te vinden op het inschrijfformulier. De aanvangstijd is meestal 09:00. Een rode competitie duurt ongeveer 1 uur en een oranje competitie 2 tot 2,5 uur.

Info Groen/Geel

Je speelt met een team van 4 tot 6 spelers tegen een team van een andere tennisvereniging. De speeldata zijn te vinden op het inschrijfformulier. Meestal is de aanvangstijd van groen tussen 09:00 en 10:00 uur. Voor geel kan dit soms later zijn. Tijdens een competitiedag worden er 4 enkel en 2 dubbel partijen gespeeld. Een speeldag duurt, afhankelijk van de drukte op de banen, ongeveer 2,5 á 3 uur. Je speelt 3 of 4 keer thuis en de rest uit. Vervoer wordt in onderling overleg en met de teamcaptain geregeld. Groen en geel zijn aparte competities.

Inschrijven

In de bijlage tref je 2 inschrijfformulieren aan: 

  • Rood/Oranje 
  • Groen/Geel

De meesten van jullie zullen wel weten welke competitie bij je past. Mocht je twijfelen, overleg dan even met je trainer Mike.

Wil je meedoen, vul dan het inschrijfformulier van de juiste kleur in en mail het UITERLIJK 15 december naar [email protected]

Geef je tijdig op. Eind december/ begin januari maakt de JC in overleg met Mike de teamindeling en geven we dit door aan de KNLTB. De teamindeling zal in februari bekend worden gemaakt.

Inschrijfformulier groen - geel Voorjaarscompetitie 2022.docx Inschrijfformulier rood - oranje Voorjaarscompetitie 2022.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 377 0353

Sportpark De Schoonhorst

Kerkstraat 54
6543 KK Nijmegen

KVK-nummer

40146486